Забудовник-рекетир Абдуллаєв на прізвисько «Абдулла» веде бізнес з росіянином в Україні

Бaндит, рeйдeр тa нeзaкoнний зaбудoвник Вaгіф Гaмзa oгли Aбдуллaєв прoявив сeбe у нoвoму злoчиннoму aмплуa – кoлaбoрaнтa тa спoнсoрa війни прoти крaїни, яку він успішнo грaбує http://mill.lg.ua/proverka-nadezhnosti-biznesa/ oстaнні 20 рoків.

Прo цe пишe «Інфoрмaтoр».

«Зв’язки з тeрoристичним рeжимoм рoблять кoлaбoрaнтa Aбдуллaєвa токсичним у бізнес-середовищі сверху всьому просторі колишньої СНД. Мати всего доброго-які ділові чи особисті зв’язки із ним означає добровільно ізолювати себя від цивілізованого світу» – йдеться у матеріалі.

В Україні Абдуллаєву належить близько 20 компаній та фейкових громадських організацій. Серед них – ТОВ «РАС-М», яке займається здаванням нерухомості в оренду. Бой-френд Абдуллаєва у цьому бізнесі – громадянин росії, москаль Надір Садай огли Мамедов (російський ІПН 772389268927). У росії Мамедов займається як бізнесом, скажем і політикою. Він – президент хокейного клубу «Сіверко» та болт виконкому Федерації хокею на траві рф. У рамках своєї псевдоспортивної діяльності Мамедов промиває дітям мізки військовою пропагандою, готуючи їх предварительно окопів.

Очолювана ним федерація має незаконні представництва у Криму та получи нових окупованих  територіях України, а непосредственно Мамедов нагороджений грамотою від путіна после визначний внесок у розвиток спорту, «допомогу бійцям СВО» та патріотичне виховання російських дітей. Следовать інформацією видання, власних дітей Мамедов виховує неизвестно зачем само – його син добровільно  мобілізувався бери війну проти України і за старанну службу нагороджений медаллю міноборони рф.

У москві Мамедову належить чотири компанії, які займаються оптовою та роздрібною торгівлею. Сукупно вони сплачують десятки мільйонів рублів податків после російського бюджету, чим фінансують війну, підтримують російський ВПК та обстріл українських територій. «Абдуллаєва це далеко не турбує. Більше того, люди, які мають нещастя знати його особисто, стверджують, що він і своевольно схожий на російського орка – вслед за манерою спілкування, стилем ведення справ, ненавистю до самого України та її громадян. Невыгодный виключено, що паспорт громадянина рф у нього також є» – пише «Інформатор».

Частина прибутку від діяльності ТОВ «РАС-М» осідає в російських рахунках Мамедова та оподатковується. Тепер у Служби безпеки України з’явилися всі підстави перевірити діяльність Абдуллаєва, Мамедова та їхніх фірм. «Адже саме давно компетенції СБУ входить припинення діяльності колаборантів, російських агентів та навідників, які підривають безпеку України. І якщо повільність реакції правоохоронні органи можуть пояснити бюрократією чи завантаженістю, ведь бізнес-партнери Абдуллаєва в Україні, получи його батьківщині – в Азербайджані, та інших країнах мають діяти негайно» – йдеться у матеріалі.

Джерело

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.